Metoda korištenja INFRAVAL panela

Infracrveni panelInfracrveno grijanje INFRAVAL znači komfort bez dugog čekanja jer infracrveni paneli ne griju zrak u prostoriji da bi se ovaj odmah podigao pod strop nego odmah šalje toplotnu energiju na površinu vašeg tijela i zidove u okolini.

Infracrvena toplina je wellness toplina.

Svojom neupadnom vanjštinom infracrveni paneli su idealna nadopuna za nedovoljno zagrijane prostorije. Uključite ih dok Vaše klasično grijanje ne počinje djelovati.

Zašto infracrveno grijanje INFRAVAL:

Infracrveno grijanja - sobaJoš efektivniji je potpuni prelazak na grijanje pomoću infracrvenih panela. Ne samo da ćete tako uštediti energiju nego ćete uživati u mnogim prednostima infracrvenog grijanja:

Nećete, kao kod klasičnog grijanja, zagrijavati zrak nego zidove i površinu namještaja. Na taj način neće doći do strujanja zraka i podizanja partikala prašine tako da će puno manje prašine i bakterija doći do vaših dišnih organa.

Osim toga će toplina biti puno duže pohranjena i podjednako rapodijeljena u prostoriji. Pojavljivanje plijesni na zidovima i nekontrolirana pojava vlage je isključena.

Naši infracrveni paneli su certificirani od strane TÜVa u Njemačkoj, uz vrlo nizak elektrosmog i proizvode pomoću infra-crvenog-C-zračenja prirodnu toplinu koja pozitivno djeluje na ljudski imunski sustav.

Nabava se isplati i u financijskom pogledu:

20 kvadratnih metara stambenog prostora može biti zadovoljavajuće zagrijano već sa elementom od 800 Wata. I to sa četiri do šest sati efektivnog rada dnevno budući da zidovi pohranjuju toplinu.

Primjena - reference

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt <<< klikni

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu

data logger
PROSPEKT<<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.